Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с разход, само не знам с колата ми ли е, или с честността на пишещите тук...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз мога да направя градско 5. Като я пусна от М.Рудник до Славейков през нощта ще е толкова. И кому е нужна тази "информация". Колкото да подведеш някой да си купи една такава кола и да чака да му гори 5 градско. Това въобще не готино. Гледайте си заводските данни, слагайте отгоре 20-30% - това ви е разхода при каране за кеф
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Като ви чета, се чувствам неимоверно щастлив че карам бензин

ПП За да съм по темата 12/100 градско, на колонка!
      Alfa Romeo GT 2.0 JTS
      Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
      Fiat Brava TD100

Comment

• Трактора си е трактор, друг е кефа да разполагаш с 400нм при 1500оборота
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          Има,има,пълниш,караш,пълниш караш и сметаш....
          Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Брат .. продай ми я ... моля те .. сериозен съм
          Кайо, аз така правя, пълно-пълно.
          156-та не я продадох, заради евиното обслужване и ниския разход. Доволен съм...6 години вече.

Русе е 5-я по големина град в Б-я. Не е като да е някой малък град. Често ходя на разходка по черноморието, Варна има повече трафик, но не е като да е нещо невиждано. Има си просто часове пик, в Русе има такива 7:30-8:00 сутрин, обед 12:00-13:00, вечер 17:00-18:00....това е.
          Някой спомена Ст.Заг., там жителите са по-малко и от Русе...недейте даже споменава, че там с тези прави улици и равни някой прави висок разход.

Разхода ест. се определя от много фактори....и двете ми коли са без егр, няма дпф, с лек чип. Добавка винаги на бардал, гориво само ромпетрол.

п.с. Никой не си купува кола 1700кг чисто тегло без водача, 200 коня, и да си мисли че в града ще гори 7, няма начин....не мисля нчкой се подвежда, ии е просто много смотан.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Мисля че е време да замълчиш,с тая средна скорост 35 км. не е икакво градско.Аз ти предлагам друго,идваш в Сф пълним до горе,после караме 200 км. по избран от мен маршрут и пак пълним.Да видиш ти какво е градско,а не твойто возене,все едно по околовръстното.

П.с.отивам на едно трипче по околовръстното,да ви покажа какво е градски разход в Сф......

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
              Разхода ти е идеален, но ....., но като за Пловдив.
              И аз там правя много нисък разход, но и средната ми скорост е много по-висока.
              Според мен изобщо не трябва да се споделя градски разход. Само извънградско, с нулиран трип веднага след достигане на желаната скорост.

Аз съм убеден, че в Стз с 2.4 200-210 ще си правя 15/100 без ядове.

Кайо мое да е спамерче голямо, но лафа му още го помня:

Нисък разход за сметка на пробега и обратно.
              Нещата са на кантар.
              Кой мооо, аз спамер?????
              У грешка си. ))))
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Рус, бате, аз щот съм спамер и нищо не вдевам едно си знам.
                Нема чип, чипс, гипс, цимент, мап, ремап, добавки и джуджавки с които разходът на 5-10-15 годишен автомобил да падне с 2 кила.

Comment

• Mury, къде ги видя 35км средна, по скоро 26км са на снимката, очилата не си сложил.

Пичове това е, разхода и да не ви кефи е факт! И нито е единствен такъв, както виждам, дпф - качва разхода, всяка регенерация си е разход на гориво. Лекия мап, също помога предполагам....И да ви се иска и не, теорията че 150кс не е много по-икономичен от 210кс, си е напълно вярна по много критерии:
                  - при мен имам най-висок въртящ момент на 1500 оборота, не на 2000.
                  - други дюзи
                  - друго турбо, с което се развърта скорорста по-добре
                  - повече коне, и за мотора е много по лесно да достигне една скорост без да изисква много гориво за разлика от 150кс.

И това е добре известен факт, не виждам кво се пените. Който е отворен и не вярва да заповяда в Русе.

Често пътувам по работа и преминавам през София, незнам, какво се стряската, освен големите задръствания, опеделено има много маршрути, които не са със средна скорост 20км а повече....нито ме е стряскал разхода с Сф.

п.с. Ако имам 156, 105кс която гори 8 градско я давам на скраб...ебаси ламята. Същото важи за 159 с 14 разход. и въпроса не е в горивото, а принципен.
                  sigpic

Comment

• Баци .. фани си сподели разхода на 156-цата в алфаоунъра ... , че ми е много интересно как ше реагират !

Тва Пунто МК2 1.9 JTD 80 коня дето е бая по-леко и се кара само с хубаво гориво под 8 градско (тука из селата по региона) не може шурето да го свали .. Не знам тва 6,5 как се смета ама си много у грешка ако си мислиш, че верно колата ти харчи само толкова.

Ебем Ви и маршрутите - дори идеални прави у некое село да са .. пак нема как да го направи тоя разход ..
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Незнам, има една тема за разходи в раздел за 156, доста колеги имат сходен на моя разход с така каляска....че и по-добри от моя....лъжци долни
                      sigpic

Comment

• Ето снимка от борда на 1,2бенз , НО реалния разход е 7,7. Колата повече от 2к оборота не вижда и с мен тежи 1060кг. Има колеги при които е над 8. На моментен при подаване на газ независимо от предавката веднага скача от 10 нагоре.
                        Блажени са вярващите.
                        Attached Files
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Какво общо има 1.2 бенз с 1.9 дизел...какви вярващи, има си теми, десетки хора са писали в бг форуми и чужди....
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Какво общо има 1.2 бенз с 1.9 дизел...какви вярващи, има си теми, десетки хора са писали в бг форуми и чужди....
                            ...... пъ щом ги кефи и си верват нека пишат.
                            Това кой в що вярва и кво пише не значи, че е истина, аз вярвам в Дядо Коледа.

Толкова ли е сложно за усмисляне, че дръгел на 15 години нема как да харчи под данните на производителя?

Ок, харесвай си колите, кефи им се, но не се самозаблуждавай с тия цитирани от теб разходи.

Колко човека и по какъв начин да ти обясним, че това е ъПсурТ?

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Какво общо има 1.2 бенз с 1.9 дизел...какви вярващи, има си теми, десетки хора са писали в бг форуми и чужди....
                            ае са, дизело мое, бензо не мое......

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Някой спомена Ст.Заг., там жителите са по-малко и от Русе...недейте даже споменава, че там с тези прави улици и равни някой прави висок разход.
                              Я виж колко сме по-малко от Русе!

И ела да видиш колко е "по-малка" денивелацията по улиците. Това че са прави не е толкова от значение, а гъстотата на стоп-овете и светофарите.
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                              Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                              Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• И гърбиците !
                                Можем да се похвалим с много такива.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X